UMX nieuws voor 2015

umxDe MSV NOV uit Heerde is toegevoegd als nieuwe organisator voor 2015, als plaats vervanger van MC Ons Genoegen Markelo die afziet van verdere deelname aan de UMX competitie.

De inschrijving is geopend van 1 januari tot en met 28 februari 2015,  om mee te kunnen doen moet je tussen 1 januari en 28 februari 2015 zijn aangemeld via de club waar je lid bent. Daarbij wordt door de club eenmalig een bedrag van € 20 in rekening gebracht, hierdoor is het mogelijk om het inschrijfgeld per wedstrijddag niet te hoeven verhogen. Het bijkomende voordeel is dat er beter zicht is op het aantal maximale deelnemers per klasse waarop er een passend tijdschema kan worden gemaakt. Aanmelden van nieuwe deelnemers na 28 februari 2015 is niet meer mogelijk.

 

De kalender word in december kenbaar gemaakt, de invulling van de wedstrijddagen word pas gemaakt na sluiting van de voorinschrijving.

De minimum leeftijd voor de Quads en Zijspannen klassen is terug gebracht naar 16 jaar of ouder.

In navolging van de KNMV is de regel voor punten bij DNF  teruggedraaid, je krijgt alleen punten als je reglementair wordt afgevlagd.