Terug naar Cross

Baancommissarissen Clubcrossen

VLAGGENISTEN CLUBWEDSTRIJDEN

Per clubcross worden een aantal crossende leden aangeschreven om voor de desbetreffende clubcross een vlaggenist te leveren.

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn, zorg dan voor een vervanger of ruil met een collega rijder, en geef dit (tijdig) door aan Franc Hoksbergen, tel. 0545-846033 of via franc.hoksbergen@gmail.com. Mocht de clubcross worden afgelast en je moet voor die wedstrijd een baancommissaris meenemen, dan geldt dus de vervangende datum. Wanneer je geen vervanger regelt of de beurt ruilt met een collega crosser blijft de beurt staan tot dat deze is voldaan. Eerder kun je niet deelnamen aan één van onze evenementen.

Namen in het rood zijn van de rijders welke nog een beurt open hebben staan.

CLUBCROSSEN 2024

Kyra EversNiek Langwerden
Winand HoeningDananjay vd Berg
Keir te MorscheTim Apelo
20-apr-24  12-okt-2418-mei-24
1Erik Planque1Mathijs Mensink
2Teun Schellen2Givano v/d Berg
3Lauran Keizer3Remco Hakkert
4Jaidy v/d Horst4Roy Dikkeboer
5Roy Hartemink5Livia Spenkelink
6Ruben Tuitert6Diego Bourgondien
7Merijn Kienhuis7Fenna Tabak
29-jun-2421-sep-24
1Marc Zomer1Nick Barmentlo
2Nina Klink2Joeri Brinkman
3Sander Brunsveld3Rik Kreunen
4Jens Hellema4Stan v Beek
5Cas Wassink5Brad Nieuwenhuis
6Sjors Wagelaar6Erwin Plekkenpol
7Bart Wolters7Roelof Prinsen