Terug naar Cross

Baancommissarissen Clubcrossen

VLAGGENISTEN CLUBWEDSTRIJDEN

Per clubcross worden een aantal crossende leden aangeschreven om voor de desbetreffende clubcross een vlaggenist te leveren.

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn, zorg dan voor een vervanger of ruil met een collega rijder, en geef dit (tijdig) door aan Franc Hoksbergen, tel. 0545-846033 of via franc.hoksbergen@gmail.com. Mocht de clubcross worden afgelast en je moet voor die wedstrijd een baancommissaris meenemen, dan geldt dus de vervangende datum. Wanneer je geen vervanger regelt of de beurt ruilt met een collega crosser blijft de beurt staan tot dat deze is voldaan. Eerder kun je niet deelnamen aan één van onze evenementen.

Namen in het rood zijn van de rijders welke nog een beurt open hebben staan.

CLUBCROSSEN 2023

Niek LangwerdenBram Nijdeken
Winand HoeningKyra Evers
Dananjay vd BergTim Apelo
Keir te Morsche
22 april6 mei
1Hendrie Veldink1Stefan Harkink
2Mark Wassink2Patrick Polsvoort
3Daan Teela3Marc Grondman
4Mats Plekkenpol4Ruben Wagelaar
5Michel Reins5Andy Pol
6Jens Tabak6Ivo Tragter
7Kyra Evers7Keir te Morsche
8 juli7 oktober
1Arne Leuks1Marcel Tabak
2Teun Heinhuis2Bas Nijhof
3Tim Apelo3Bernhard Prinsen
4Lars Kuiper4Sylven Teunissen
5Mike Verhoef5Ylva Planque
6Wouter Lensink6Lasse Brinkman
7Dananjay van de Berg7Hans Scholten