Terug naar Cross

Baancommissarissen Clubcrossen

VLAGGENISTEN CLUBWEDSTRIJDEN

Per clubcross worden een aantal crossende leden aangeschreven om voor de desbetreffende clubcross een vlaggenist te leveren.

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn, zorg dan voor een vervanger of ruil met een collega rijder, en geef dit (tijdig) door aan Franc Hoksbergen, tel. 0545-846033 of via franc.hoksbergen@gmail.com. Mocht de clubcross worden afgelast en je moet voor die wedstrijd een baancommissaris meenemen, dan geldt dus de vervangende datum. Wanneer je geen vervanger regelt of de beurt ruilt met een collega crosser blijft de beurt staan tot dat deze is voldaan. Eerder kun je niet deelnamen aan één van onze evenementen.

Namen in het rood zijn van de rijders welke nog een beurt open hebben staan.

CLUBCROSSEN 2020

28-3-2020 18-4-2020
Jeneau Evers Wesley Messing
Robin Dieperink Collin Schellen
Mark Wassink Bram Nijdeken
Bernard Prinsen Roy Dikkeboer
Robert v/d Tweel Joop v/d Berg
Samuel Zwetheul Jasper van Duuren
Luuk ten Broeke Anko Heinhuis
30-5-2020 4-7-2020
Willem v/d Noort Lasse Brinkman
Hubert Wassink Winand Hoenink
Sander Brunsveld Jan Nijdeken
Thomas Sterk Robert Dorland
Gijs Oud Amerveld Marcel Bulten
Sean Wesselink Stef Willems
Michel Reins Werner Willems
12-9-2020
Niek Langwerden
Micheal Reins
Raul Leusink
Hans Polsvoort jr
Cor Seesing
Ties Hellegers
Mike Verhoef