Eerbetoon Cees-Jan van de Noort.

Vorige week vrijdag is veel te vroeg van ons heen gegaan Cees-Jan van de Noort. Cees-Jan was al jaren bestuurslid van onze vereniging en zelf nog een actief beoefenaar van de sport.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op zaterdag 10 juni van 14:30 tot 17:00 uur in het uitvaartcentrum van Monuta Kamperman, Zutphenseweg 91b te Lochem.

Cees-Jan zal op maandag 12 juni in besloten kring worden gecremeerd. Om Cees-Jan een laatste eer te bewijzen willen we graag een erehaag van motoren vormen bij het crematorium de Omarming, Voorsterallee 95 te Zutphen. Aansluitend aan de erehaag is het de bedoeling om dat we Cees-Jan begeleiden tot aan de plek waar hij wordt binnen gedragen. Namens de familie en vrienden roepen wij een ieder op, die de beschikking heeft over een motorfiets, om hier bij aanwezig te zijn.

Een ieder die hierbij aanwezig wil zijn verzoeken wij om 16:15 uur aanwezig te zijn bij de Omarming met zijn/haar motor. Graag de aanwijzingen opvolgen van MAC Sport en Vriendschap en team Beleaf’t.

In verband met de condoleance zal het circuit zaterdag 10 juni gesloten zijn.

 

Wij rekenen op een ieders begrip.

MAC Sport en Vriendschap