1e Grasbaan Cross goed verlopen

jb00004

We kunnen met een goed gevoel terug kijken op de eerste Grasbaan Cross van Lochem. Met ongeveer 70 deelnemers begonnen we aan deze dag. Vanwege de snelle afwikkeling van de trainingen werd er besloten om voor alle klasse een extra training en manche/serie in te lassen, hierdoor kwam men minimaal 7 keer aan het rijden op deze zeer harde en snelle baan.

Bij de 65cc was het Jarno Bleekman die met 5 manche overwinningen dagwinnaar werd voor Marinic Tuininga en Samuel Zwetheul. In de 85cc werd Marc Zomer dagwinnaar voor Mike Bokslag en Roy Hartemink. In de klasse Zijspan/Quad ging Gerben Lieverdink er met de winst vandoor voor Luc van Lenning en Eric Lieverdink. Bij de open klasse werd er door middel van een afval systeem gewerkt, uiteindelijk stonden er 12 rijders in de finale. Deze finale werd gewonnen door Nick Buitenhuis voor Harald Wolsink en Marcel Bulten.

De complete uitslag is hier te bekijken. Ook zijn er nog een aantal mooie foto’s gemaakt door Johan Braakman van achterhoekfoto.nl deze zijn hier te bekijken.