1 & 2 uurscross met Barbecue

Zaterdag 9 september staat de jaarlijkse1 en 2-uurs cross weer op het programma.
Rond de klok van 13:00 uur kunnen de jongste deelnemers (t/m 85cc) zich uit laten razen op de baan tijdens de 1-uurs cross. Het zegt het al, 1 uur lang, achter elkaar crossen! Voor de echte bikkels, samen met je maat (of alleen)! Meld je gauw aan!

Omstreeks 15:00 uur is het tijd voor de 2-uurs cross (vanaf 125cc). Samen met een teamlid, afwisselend van elkaar, 2 uur lang crossen. Hoe leuk is het om met je crossmaatje dit samen te kunnen doen!?

Na een dag vol inspanning, kan iedereen een goede maaltijd gebruiken. Meld je daarom ook aan voor de aansluitende BBQ. Lekker met een biertje, wijntje of frisdrankje en napraten over deze woeste crossdag!

Schrijf je hier in, voor de 1 of 2-uurs cross en BBQ! Hier vind je ook aanvullende informatie over deze dag. De inschrijving voor de 2 uurscross is vol, voor de 1 uurscross is nog plek.

Doe je niet mee aan de cross, maar wil je wel de gezelligheid met barbecue? Dan kun je je ook alleen aanmelden voor de BBQ. Meld je hier aan voor de BBQ, tot woensdag 6 september.