Terug naar Cross

Baancommissarissen Clubcrossen 2018

VLAGGENISTEN CLUBWEDSTRIJDEN

Per clubcross worden een aantal crossende leden aangeschreven om voor de desbetreffende clubcross een vlaggenist te leveren.

Vanaf 2018 is het verplicht gesteld door de KNMV dat alle vlaggenisten in het bezit moeten zijn van een certificaat om tijdens wedstrijden te mogen vlaggen. Dit geldt dus ook voor de club- en UMX-wedstrijden. Degene die voor je gaat vlaggen kan een online-cursus volgen om het benodigde certificaat te halen. Als je op deze link klikt zie je de instructie hoe dit allemaal werkt. Het certificaat is 1 jaar geldig. De online cursus is gratis!

De verwerking van het certificaat duurt een aantal werkdagen. Zorg er dus voor dat je vlaggenist op tijd de online cursus volgt!

Mocht je op de aangewezen dag verhinderd zijn, zorg dan voor een vervanger of ruil met een collega rijder, en geef dit (tijdig) door aan Franc Hoksbergen, tel. 0545-846033 of via franc.hoksbergen@gmail.com. Mocht de clubcross worden afgelast en je moet voor die wedstrijd een baancommissaris meenemen, dan geldt dus de vervangende datum. Wanneer je geen vervanger regelt of de beurt ruilt met een collega crosser blijft de beurt staan tot dat deze is voldaan. Eerder kun je niet deelnamen aan één van onze evenementen.

Namen in het rood zijn van de rijders welke nog een beurt open hebben staan.

Nick van Wijhe Nick de Greef
Paul Klein Nulend Jan van de Brug
Patrick Heijink Bjorn van de Tol
Gerwin Tuitert Werner Willems
Jeffry Tuitert Dion Evers
Elroy Stap Sebastiaan Kamperman
Jeroen de Bruijn Luc Attema
Willem Groot Zwaaftink Senna van Delden
Henry Lankamp Robin Dieperink
Ismo Wolsink Erik Scholten
Sjeffie Beekman Danny Schuurman
Mike Verhoef Angela Huisman
Susan Denkers Chiodi Duinkerk
Marcel Hut
29-sep-18
Robert Dorland
Noortje Spikker
Thijs Bulten
Edwin Huisman
Marcel Tabak
Robert van der Tweel
Stafan Harkink
Cor Seesing